mørkeland

Jeg er vild med podcasts. Ordet ’podcast’ er en sammentrækning af ordene ’iPod’ og ’broadcasting’ og er en lydoptagelse, du kan lytte til, præcis når det passer dig.

Der er masser af gode podcasts derude. Det er blot med at gå på opdagelse i alle de små udsendelser.

Jeg vil gerne dele mine 3 favoritter med dig, som jeg lytter til, når jeg arbejder på mac’en, kører bil, ligger i min seng eller på andre måder har lidt fritid.

Mørkeland

Mandag er lig med podcasten Mørkeland. Jeg glæder mig altid til at høre hvilke nye kriminalsager de to værter; Camilla Bjerregaard Aurvig og Kristine Sofie Bugbee kaster lys på.

Der kommer et nyt afsnit hver mandag. Så er ugen ligesom i gang. Udover de to ugentlige sager, kommer værterne også med en række anbefalinger til læsning og yderligere lytning.

Hver uge spørger værterne sig selv om, hvad der er, der får mennesker til at slå ihjel? Det forsøger Kristine og Camilla hver uge at besvare, når de fortæller om de mørkeste afkroge af menneskets sind gennem gamle mordsager.

https://podtail.com/da/podcast/morkeland/

Undisclosed

En af verdens måske mest populære podcasts undersøger sande kriminalsager.

Et team på tre advokater tager dig med ind i en stribe af true crimes fra USA, hvor de på absolut nørdeniveau belyser beviser, vidneudsagn, politiets arbejde og rettergangen på ny.

https://undisclosed-podcast.com/

Bowraville-mordene

Podcasten handler om tre dødsfald, der fandt sted over fem måneder fra september 1990 til februar 1991 i Bowraville, New South Wales i Australien. Alle tre ofre var Aboriginal. Alle tre ofre forsvandt efter fester i det aboriginiske samfund i Bowraville i et område kendt som The Mission.

En lokal arbejder, der af politiet blev betragtet som den største mistænkte, blev tiltalt for to af mordene, men blev frikendt efter retssager i 1994 og 2006.

https://podtail.com/da/podcast/bowraville/