detective trapp

Detective Trapp er Wonderys spændende podcast om Julissa Trapp, der arbejder som den eneste kvindelige efterforsker i drabsafdelingen hos Anaheim Politi i Orange County i Californien – og Trapp er ikke én, der frivilligt giver op, hvis en sag bliver kompliceret.

Inden Trapp blev detektiv i drabsafdelingen arbejdede hun med sexforbrydelser og bandekriminalitet – og når hun gav sit ord til et offers familie, holdt hun det.

LYT TIL DETECTIVE TRAPP FRA WONDERY HER

Måske har du allerede hørt podcasten Dirty John (Netflix har også lavet en serie) og The Shrink Next Door? Detective Trapp er på samme lækre kvalitetsniveau, så glæd dig.

I 2014 opdages liget af en ung kvinde på en affaldscentral. En ansat mente, at have set en menneskefod på sorteringsbåndet og fik tilkaldt politiet.

Den unge kvinde skulle vise sig at være én blandt mange ofre for en seriemorder med hang til unge sexarbejdere. I enorme bjerge af skrald lykkes det Trapp og hendes kollegaer at finde et enkelt fingeraftryk, der i sidste ende ledte dem til morderen.

Trapp afhørte manden med mange unge kvinders liv på samvittigheden i 13 timer, hvor hun lod som om, hun var hans ven. Det var en bevidst strategi, som Trapp ofte brugte, fordi hun vidste, at selv de værste forbrydere havde brug for at lette deres hjerte til deres venner.

Når man lytter til Detective Trapp bliver det tydeligt, hvor meget integritet betyder for Julissa. Når hun giver ofrenes familier sit løfte, om at finde svar, gør hun det – uanset hvilke metoder og hvor mange timer, det kræver.