Dirty John

Historien om Debra Newells møde med John Meehan er baseret på virkelige begivenheder.

Debra havde et godt liv; fire voksne børn, et flot ydre og et veldrevet firma, der lavede interiørdesignløsninger. Der manglede bare én ting inden puslespillet var perfekt. En mand. som hun kunne forelske sig i.

Som så mange andre, besluttede Debra sig for at give online dating et forsøg. Hun var 59 år og havde fire ægteskaber bag sig.

Til sin store overraskelse fik hun kontakt med en flot fyr; John Meehan.

På trods af en katastrofal første date med Meehan, endte Debra alligevel med at falde pladask for ham. Det trak bestemt heller ikke fra, at han netop var vendt hjem fra Irak, hvor han heltemodigt havde arbejdet for Læger Uden Grænser.

Forholdet blomstrede, men Debras døtre var ikke begejstrede for deres mors nye fyr. De fornemmede, at noget var galt. At noget ikke helt stemte, når John fortalte om sit liv. De synes han så tarvelig ud – nærmest hjemløs.

Langsomt begyndte sandheden at gå op for Debra – og i sidste ende blev det et spørgsmål om hende og pigernes overlevelse, inden den lille familie kunne ligge ‘Dirty John’ bag sig.

Wondery har lavet podcasten ‘Dirty John’ om John Meehan. Den kan du lytte til hér.

Netflix har desuden forvandlet fortællingen til en utrolig spændende miniserie på 8 afsnit med Eric Bana og Connie Britton i hovedrollerne.

Derudover findes der, ligeledes på Netflix, en dokumentar, hvor Debra Newell selv fortæller om sine oplevelser med John Meehan.

Interesseret i flere streaming-anbefalinger, så kig lige her.