satansyngel

Bogen Satans Yngel er andet bind i serien om politiassistent Lucy Kiehl. I denne bog er der virkelig skruet op for bestialiteten. Det er faktisk den mest uhyggelige bog, jeg længe har læst.

I Lyngby melder en far til to teenagere sin kone savnet. Britt Holm er læge og lever et tilsyneladende dejligt liv med familie, karriere og luksusvilla. Alligevel har hun forladt sin familie og er ikke vendt tilbage.

Et gensyn med kollegaerne i København

Lucy Kiels udlånes til sin gamle afdeling i København for at assistere med opklaringen af forsvindelsessagen, da to andre personer i hospitalsvæsenet også er meldt savnet. Med sin viden var sit medicinstudie sættes Lucy på sagen og afdækker at sagen er lidt mere shady end blot frivillige pauser fra livet.

Politiet sætter nu alle kræfter ind på en opklaring. Men da der begynder at dukke afpresningsbreve op, indser Lucy og hendes kolleger, at de arbejder på lånt tid, hvis de skal have den mindste chance for at redde de bortførte. Hvis det da ikke allerede er for sent … 

Jeg er vild med Monteau

Endnu engang brillerer forfatter Marianne Monteau med sit persongalleri og sin evne til at fastholde læserene i en skruetvinge af forfærdelse. Denne morder, vi her taler om, tager ondskab til helt nye højder …

Monteau sætter en fed streg under, at hun ligesom islandske Yrsa Sigurdardóttir ikke er bange for at skildre det grimme og voldsomme. Men den grad af brutalitet er ikke for alle, men faktisk synes jeg at hun har formået at afbalancere den fint ind.

Du kan læse min anmeldelse af Marianne Monteaus debut ‘Jeg er den skyldige’ hér. Den var jeg meget begejstret for og kan bestemt anbefalde dig at læse den.

Skynd dig at få læst Satans Yngel, – også selvom den er meget uhyggelig!

Du kan connecte med Marianne Monteau på Facebook her: https://www.facebook.com/mariannemonteau/posts/d41d8cd9/974232376107847/