valentinsdag

I dag er det Valentinsdag. Danmark har erklæret sig lyserød og hjerteformet – i hvert fald hvis det står til butikker og restauranter.

Krimier og True Crime indeholder sjældent kærlighed og netop derfor, synes jeg, at vi skal hylde kærligehedens dag her på bloggen. Fordi kærligheden giver os troen på, at det gode i mennesket eksisterer.

Men hvad nu hvis man ikke har en kæreste?

Du kan sagtens fejre Valentinsdag alligevel. Gøre noget godt for dig selv – være sammen med venner og familie. Køb en flot buket blomster til stuen – eller den bløde cashmeresweater, du længe har gået og kigget på.

Den slags selvforkælelse kan man ikke få for meget af.

Jeg skal fejre Valentinsdag sammen med min søn. Det bliver samtidig en fin afrunding på vinterferieen.

Når det bliver aften, skal jeg helt sikkert se en eller anden god serie på ipad’en under dynen.

Jeg har lavet en liste til dig over serier, som du kan se, når mørket falder på – og du lige skal have din daglige dosis spænding.

4 gode serier til din Valentinsdag/aften

Fra mig til dig – Happy Valentines!