sorger

Det er et stykke tid siden, jeg har læst noget af Inger Wolf. Men med ‘Sorger’ stod det klart for mig, at Wolf sjældent skuffer – og at hun altid overrasker. Det elsker jeg!

Sorger var uhyggelig. Sådan tror jeg ikke, at jeg har beskrevet en bog her på bloggen før. Men den var uhyggelig, fordi den var så realistisk. En pyroman er løs i den lille jyske by Fjelstervang. Her bor teenageren Oliver med sin mor, stedfar og lillebror Malte.

Deres hus brænder og det står hurtigt klart, at Oliver er brændt inde. Brandefterforsker Klara Larsen bliver sammen med politimanden Sebastian Vinther sat på sagen, der viser sig ret kompleks – for byen har gennem længere tid været plaget af ulykker og brandepisoder.

Hvem peger flaskehalsen på?

Hvem kunne dog finde på at afklæde, binde og låse Oliver inde i et skab for efterfølgende at sætte ild til huset og optage en video til YouTube, hvor man kan høre ham råbe om hjælp?

Ingen kan finde Malte. Pyromanen har kidnappet ham og fantaserer om at slå ham ihjel. Men hvem er han?

Er det landbyens ‘børneglade’ tog-entusiast, der er gået for langt – eller skal morderen finde på byens nye asylcenter? Alle er under mistanke.

Hovedpersoner med personlighed

Klara arbejder bedst alene, men tvinges til at have Sebastian med som føl. Det går hurtigt op for ham, at Klara, udover ubetalte regninger, har en masse lig i bagagen.

Jeg er vild med Wolfs to nye hovedpersoner og jeg glæder mig til at lære dem bedre at kende. Sebastian er helt sikkert god for Klara og er nysgerrig nok til at grave videre i kollegaens barndom, hvor hun en dag vendte tilbage efter et års fangenskab – og nu taler med en fantasifigur i smug, som hun kalder Louis.

Det kan kun blive en spændende efterfølger! Can’t wait!

Du kan i øvrigt læse min anmeldelse af Inger Wolfs ‘En djævelsk Plan’ med Christian Falk her.

Besøg Inger Wolfs website her: https://ingerwolf.com