the red hunter

The Red Hunter er mere en spændingsroman end en krimi. Men derfor kan den nu sagtens læses af inkarnerede krimi- og thrillerfans.

Amerikanske Lisa Unger er en forfatter, som ikke har fået ret mange af sine titler oversat til dansk. Bag sig har hun faktisk en lang række serier og stand-alone thrillers.

I The Red Hunter præsenteres vi for to historier og tre kvinder; Claudia, Raven og Zoey, der på hver deres måde forsøger at bearbejde den fortid, der har gjort dem ondt.

En ny start i et gammelt hus

Claudia Bishops datter Raven hader sit nye hjem.

Den 15-årige teenager er blevet tvunget til at skifte skolen, vennerne og lejligheden på Manhattan ud med en gammel landejendom i New Jersey – et misligholdt hus som trænger til noget mere end en kærlig bloggers hånd.

Claudia håber at starte på en frisk efter skilsmissen fra Ravens far, Ayers. Om han er Ravens biologiske far har hele livet naget Claudi. Hun blev voldtaget som ung og fandt kort efter ud af, at hun var gravid.

Modsat Claudia og Raven har Ayers aldrig tvivlet på faderskabet til sin temperamentfulde datter.

Besat af mordtanker

I mellemtiden et sted i New York er kampsportsentusiasten Zoey godt i gang med at dræbe én af de mænd, som myrdede hendes forældre under et brutalt hjemmerøveri, da hun var teenager.

Men der var flere om tragedien – og jagten efter hoveder og retfærdighed leder Zoey til Claudias hus på landet.

Jeg vil naturligvis ikke røbe slutningen på bogen. Men den var ret forudsigelig og fletter de kvindernes liv sammen i en bizar form for landlig bermudatrekant.

Lisa Ungers The Red Hunter var ikke en skuffelse. Selvom historien var en anelse tynd og konstrueret. Jeg har skrevet mig op til ‘Ofelia’, der er oversat til dansk og håber, at den er lidt mindre forudsigelig end The Red Hunter.

The Red Hunter får 2 ud af 6 stjerner.